ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ

BCI SYSTEMS

H BCISystems είναι μια εταιρεία λογισμικού με έδρα την Αθήνα που ειδικεύεται σε παροχή ολοκληρωμένων επιχειρησιακών λύσεων λογισμικού για τις ανάγκες του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, των Μεταφορών & Logistics καθώς και των αναγκών των μονάδων Παραγωγής & Τυποποίησης Ελαιολάδου.
Live Preview

Flex Trucks and Trailers

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας και ενοικίασης επαγγελματικών οχημάτων με καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη , προσφέροντας τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στους πελάτες της.
Live Preview

PC DOCTOR

Προϊόντα και Υπηρεσίες Τεχνολογίας. Επισκευή Τεχνολογικών ειδών.
Live Preview

Thyrsos Θεατρική Ομάδα

Θεατρική ομάδα "Θύρσος" Δημήτρης Κοντοδήμος. Πρόκειται για μία ομάδα που λειτουργεί κάτω από την επίβλεψη του σκηνοθέτη και ηθοποιού Δημήτρη Κοντοδήμου.
Live Preview

Laminate

Υπηρεσίες Καθαρισμού

Υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών & εξοπλισμό μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, φιλικό προς το περιβάλλον, εγγυόμαστε ποιότητα, συνέπεια, άψογο επαγγελματισμό, άριστα αποτελέσματα & οικολογική συνείδηση.
Live Preview

Ελλάς Ενέργεια

Προϊόντα και Υπηρεσίες Ενέργειας, Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας (παραγωγή- διαχείριση- εξοικονόμηση) και όχι μόνο. Μελέτες, εφαρμογές εξέλιξης, παραγωγή προϊόντων και υπηρεσιών σχετικά με πράσινη τεχνολογία και ανάπτυξη είναι το κυρίως αντικείμενο των δραστηριοτήτων μας.
Live Preview

NRG SPOT

Hλεκτρονικό Κατάστημα βασισμένο σε Magento. Πώληση ειδών Πληροφορικής, Θέρμανσης και Ενέργειας.
Live Preview

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Πρότυπο ιστοσελίδας για πολυτελές ξενοδοχείο, με χρήσιμες πληροφορίες και δυνατότητα online κράτησης.
Live Preview

SPA

Πρότυπο ιστοσελίδας για Spa ή κέντρο αισθητικής με αναλυτική παρουσίαση της επιχείρησης και δυνατότητα online ραντεβού.
Live Preview