Συστηματα erp

Μια σύγχρονη λύση μηχανογράφησης!

100%

μείωση κοστουσ

100%

ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

100%

Αποτελεσματική

100%

αμεση εκτελεση εργασιων

SOFTONE ERP

H SoftOne, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία στην ανάπτυξη σύγχρονων προγραμμάτων μηχανογράφησης, πρωτοστατεί και διακρίνεται για την καινοτομία της και την ηγετική της θέση στην αγορά.

Το Soft1 ERP είναι το κορυφαίο λογισμικό της αγοράς. Έχοντας εγκατασταθεί σε περισσότερες από 18.000 επιχειρήσεις θα μπορούσε, αδιαμφισβήτητα, να ονομασθεί ως ο “επιχειρησιακός σύμβουλος” κάθε επιχείρησης.

Βασικά πλεονεκτήματα του Soft1 ERP

Αυξάνει τα έσοδα μίας επιχείρησης
Βελτιώνει την αποτελεσματικότητά της ενοποιώντας διάφορες εργασίες
Μειώνει τα λειτουργικά  της έξοδα
Αυξάνει την ασφάλεια των δεδομένων
Είναι προσβάσιμο από παντού και με οποιαδήποτε συσκευή
Αντλεί και αξιοποιεί πληροφορίες από διαφορετικά τμήματα της επιχείρησης

Περισσότερες Πληροφορίες

SOFTONE ERP

Startups

Με επίκεντρο τις ανάγκες σας

Ευκολία χρήσης
Διαχειριστείτε τις εργασίες σας με μία εφαρμογή, εξαιρετικά εύκολη στην εκμάθηση και τη χρήση. Κερδίστε χρόνο και επικεντρωθείτε σε αυτό που έχει αξία: την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Η επιχείρησή σας εν κινήσει

Μην περιμένετε να επιστρέψετε στο γραφείο. Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του Soft1 Series 5 και εργαστείτε αποτελεσματικά από όπου και αν βρίσκεστε, με οποιαδήποτε συσκευή.

Μικρεσ & μεσαιεσ επιχειρησεισ

Τα πάντα, με μία ματιά

Δείτε τι συμβαίνει στην επιχείρησή σας, σε πραγματικό χρόνο. Ανατρέξτε εύκολα στα δεδομένα σας και διεκπεραιώστε αποδοτικά τις εργασίες σας μέσα από ένα ολοκληρωμένο σύστημα.

Ξεκινήστε άμεσα

Απαλλαγείτε από κάθε πολυπλοκότητα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα με μία πραγματική cloud εφαρμογή. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Soft1 Series 5 από την πρώτη κιόλας ημέρα και βελτιώστε τη συνολική απόδοση της επιχείρησής σας.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ξεκινήστε οικονομικά

Ξεχάστε τις υψηλές επενδύσεις για την αγορά και συντήρηση λογισμικού. Επιλέξτε τη Soft1 cloud λύση που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και χρησιμοποιήστε τη οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και μέσα από τη φορητή σας συσκευή.

Κερδίστε περισσότερα με λιγότερα

Διατηρήστε τον έλεγχο της επιχείρησής σας, με ένα ευέλικτο σύστημα λογισμικού που μπορεί να προσαρμόζεται -κάθε φορά- στις πραγματικές σας ανάγκες.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Διαχειριστείτε καλύτερα τα έξοδά σας

Ελέγξτε εύκολα το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας, με μία cloud λύση “pay-as-you-go” ή μία συνδρομητική λύση ASK, και εστιαστείτε στην ανάπτυξη των εσόδων σας.

Χωρίς IT

Μην ανησυχείτε για την καθημερινή λειτουργία της μηχανογράφησής σας. Με τις Soft1 cloud λύσεις, τα πάντα τρέχουν αυτόματα ώστε να ασχολείστε αποκλειστικά με την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.
View Course

Ζητήστε ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ