Ανάπτυξη ιστοσελίδων με το CMS WordPress

wordpress

Το WordPress είναι ελεύθερο και ανοικτού κώδικα λογισμικό που χρησιμοποιείται για την δημιουργία ιστοτόπων, blog και εφαρμογών. 

Έχει πολλές δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων μιας αρχιτεκτονικής για πρόσθετες λειτουργίες, και ενός συστήματος προτύπων.Το WordPress χρησιμοποιείται σε περισσότερα από το 14% των 1.000.000 μεγαλύτερων ιστότοπων.

Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με χρήση του WordPress και σας δίνουμε την δυνατότητα να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε οι ίδιοι το περιεχόμενό σας.

Ανάπτυξη ιστοσελίδων με χρήση εργαλείων σύνταξης κώδικα

Το Adobe Dreamweaver είναι ένα εργαλείο ανάπτυξης ιστοσελίδων, με χρήση των πιο δημοφιλών γλωσσών δημιουργίας ιστοσελίδων. Χαρίζει πλήρη ελευθερία στον προγραμματιστή, εφόσον καλείται να δημιουργήσει τα πάντα από την αρχή.

Παρέχει την δυνατότητα άμεσης προβολής των αλλαγών που εφαρμόζονται από τον προγραμματιστή, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Η χρήση του λογισμικού, σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες γνώσεις της ομάδας μας μπορούν να οδηγήσουν στο ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς.

Dreamweaver

Γιατί να μας επιλέξετε

Οι ιστοσελίδες μας ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες γιατί

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δημιουργούμε ασφαλείς ιστοσελίδες, εφαρμόζοντας ισχυρά firewalls και εγκαθιστώντας HTTPS κρυπτογράφηση.

seo

SEO FRIENDLY

Οι ιστοσελίδες σχεδιάζονται με χαρακτηριστικά φιλικά προς τις μηχανές αναζήτησης, για πιο εύκολη αναζήτηση της ιστοσελίδας σας.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΦΟΡΤΩΣΗ

Οι ιστοσελίδες μας σχεδιάζονται και φιλοξενούνται σε εξειδικευμένους παρόχους, έτσι ώστε να φορτώνουν γρήγορα και να προσφέρουν κορυφαία εμπειρία περιήγησης.